GROUNDPLUG INTERNATIONAL
ER GRUNDLAGT I DANMARK

GroundPlug International ApS er opfinderen af ankersystemet “GroundPlug Fundament”, som gør gravning unødvendig.

Vi har en unik ekspertise og erfaring inden for stålfundamentdesign og -konstruktion, som siden 2001 har gjort det muligt for os at tilbyde en økonomisk og hurtig fundamentløsning til alle typer konstruktioner fra skiltning og belysning til flagstænger, støjskærme, indhegninger og gadeinventar. GroundPlug fundamenter kan anvendes til alt som fastgøres i jorden, uanset størrelse.

Det patenterede og designbeskyttede GroundPlug fundament er udviklet på baggrund af kunders krav om effektiv og strukturmæssigt holdbare ankringer på en økonomisk, tidsbesparende og miljøvenlig måde. Vi kan udstede designgarantier på op til 120 år afhængigt af behov.

GroundPlug fundamenter kræver ingen gravning, efterfyldninger eller bortskaffelse af jord, hvilket fjerner mange af de logistikproblemer som ofte følger med traditionelle metoder. Fundamenter kan installeres på én dag uden behov for yderligere besøg.

Vores mission er at være førende producent og udvikler af nye byggeprodukter. Vores udvikling fokuserer intensivt på kvalitet, pålidelighed og fleksibilitet i samarbejde med vores kunder globalt.

Udover vores unikke og patenterede stålfundamentløsninger tilbyder GroundPlug International totalløsninger fra teknisk dokumentation og beregninger, produktion af stålelementer, installation af elementer på byggepladsen, samt vedligeholdelse af eksisterende strukturer.

WE HAVE WORKED WITH

GroundPlug Internationals ingeniørteam har stor erfaring med en række bygningskonstruktioner. Stålkonstruktioner er vores hovedekspertise på grund af vores videnskabelige baggrunde. Baseret på et tæt samarbejde med de europæiske tekniske universiteter, kan vi tilbyde tekniske udtalelser og ekspertise til konstruktioner og bygninger på alle stadier i deres design og implementering.

GroundPlug Internationals stålværk, Elektromet, blev grundlagt i 1950 og har siden produceret stålkomponenter til bygninger og konstruktioner, stålkomponenter til infrastruktur, ståldele til forskellige maskiner og værktøj. Elektromet beskæftiger 60 medarbejdere og specialister i et 3000 m2 lager.